Strucon Project - Advanced Structural Analysis and Design
Member Roamnia Green Building Council. RoGBC.org
Strucon Project - Advanced Structural Analysis and Design
 • Design Structural
 • Consultanta Tehnica
 • Studiu de Fezabilitate
 • Datorita Diligentei
 • Inspectia Locului
 • Valoare Inginerica
 • Otel Detaliere
 • Analiza Avansata
 • Management de Proiect
 • Strucon Project - Advanced Structural Analysis and Design

  Studiu de Fezabilitate

  În general, un studiu de fezabilitate precede dezvoltarea tehnică şi punerea în aplicare a proiectului. Cu alte cuvinte, un studiu de fezabilitate este o evaluare sau analiză a impactului potenţial al unui proiect propus.

  Studiul de fezabilitate tehnica evaluează detalii despre cum va fi livrat un produs sau un serviciu (de exemplu, materiale, de muncă, de transport, în cazul în care afacerea ta va fi amplasata, tehnologia necesara, etc.) Gândiţi-vă la studiul de fezabilitate tehnică sau logistică planul tactic de modul în care afacerea ta va produce, stoca, livra, şi urmări produsele si serviciile tale.

  Un studiu de fezabilitate tehnică este un instrument excelent pentru probleme de fotografiere şi de planificare pe termen lung. În unele privinte serveşte ca o diagramă pentru modul în care produsele şi serviciile dumneavoastră evoluează şi pentru a te misca prin afacerea dvs. pentru a ajunge fizic pe piaţa dumneavoastră.

  Scopul unui studiu de fezabilitate principal este de a evalua viabilitatea economică a activităţii propuse. Studiul de fezabilitate trebuie să răspundă la întrebarea: "Ideea are sens economic?" Studiul ar trebui să ofere o analiză aprofundată a oportunitatii de afacere, inclusiv o privire catre toate posibilele obstacole care pot sta în calea succesului cooperativei. Rezultatul studiului de fezabilitate va indica dacă sau nu să procedeze cu ideea de risc. În cazul în care rezultatele studiului de fezabilitate sunt pozitive, atunci cooperativa poate proceda pentru a dezvolta un plan de afaceri.

  A doua parte a unui studiu de fezabilitate bun ar trebui să se concentreze pe planul de acţiune propus, şi să furnizeze o estimare detaliată a costurilor şi beneficiilor.

  Un studiu de fezabilitate se uita la viabilitatea unei idei, cu un accent pe identificarea problemelor potenţiale şi încearcă să răspundă la o întrebare principal: Ideea va merge si o putem lua in considerare in proces?

  Înainte de a începe scrierea planului de afaceri, aveţi nevoie sa identifica modul cum, unde si cui intenţionaţi să vândeti un serviciu sau produs sau furnizarea unui serviciu către comunităţile locale. De asemenea, trebuie să evaluati cât de multi bani este nevoie pentru a începe afacerea dumneavoastra sau comunitate de risc şi păstraţi-l până la finalizare. Studii de fezabilitate se adreseaza lucrurilor, cum ar fi unde şi cum va funcţiona afacerea. Acestea oferă în profunzime detalii despre afacere pentru a determina dacă şi cum poate reuşi, şi va servi ca un instrument valoros pentru dezvoltarea unui plan de afaceri castigator.

  Cele mai multe organizaţii, întreprinderi şi organizaţii de caritate, dezvoltatori fac greseala de a rula într-un proiect fără un studiu de fezabilitate complex. Importanţa sa nu poate fi subestimată.

  Informaţiile pe care le aduni şi care exista în studiul de fezabilitate vă va ajuta in:

  • Listarea în detaliu a tuturor lucrurilor care ai nevoie pentru a face ideea sa mearga;
  • Identificarea problemelor logistice şi de altă natură şi soluţii;
  • Elaborarea unor strategii de marketing pentru a convinge un donator, bancă sau investitor că ideea ta merita luata in considerare ca o investiţie;
  • Servirea ca o bază solidă pentru dezvoltarea planului de afaceri.

  Chiar dacă aveţi o idee mare tot trebuie să găseasiti o modalitate eficientă de a comercializa si vinde produsele si serviciile dumneavoastra. Acest lucru este important mai ales pentru magazin de vânzare în cazul în care locaţia ar putea face ca afacerea ta sa mearga sau nu.

  De exemplu, cele mai multe spatii comerciale introduc restricţii asupra întreprinderilor, care pot avea un impact dramatic asupra veniturilor. Un contract de leasing poate limita orelor de program / zile, locuri de parcare, să limiteze produsul sau serviciul pe care il poate oferi, şi, în unele cazuri, chiar limita numărul de clienţi pe care il poate primi în fiecare zi.

  Dacă aveţi nevoie de un studiu de fezabilitate, noi va putem furniza cel mai eficient studiu pentru nevoile organizaţiei dumneavoastră. Studiile noastre de fezabilitate au adus pana la 37 milioane lire sterline pentru clientii nostri.

  Trei lucruri sunt esenţiale atunci când faci un studiu de fezabilitate:

  1. Acesta trebuie să fie pe deplin cuprinzător, fără a lăsa ceva neluat in considerare.
  2. Pregatirea consultarii trebuie să aibă o înţelegere experta a ceea ce expert cerinţele de finanţare sunt, pentru a asigura sinergia între raportul de fezabilitate, precum şi formularele de cerere de finanţare. Daca el / ea doesn't-ai irosit banii.
  3. Acesta trebuie să fie completată de un plan de afaceri bun şi completă.

  Deci, nu doriţi să luaţi proiect la nivelul următor?

  Dacă răspunsul este da, atunci, ai nevoie de un studiu de fezabilitate-unul eficient care poate furniza pentru organizaţia dumneavoastră.

  Ştiaţi că aplicarea pentru fonduri, fără un studiu de fezabilitate pentru un proiect de care este legat la o cladire poate distruge sansele de succes, de fapt, cele mai multe Finanţatorii nu va lua în considerare proiectul fără unul. Acest lucru ar putea afecta credibilitatea organizaţiei dumneavoastră.

  Dacă sunteţi de planificare un proiect important sau o dezvoltare de capital pentru organizaţia dvs., va trebui să aibă studiu de fezabilitate si planul de afaceri pentru a sprijini sumele licitate.

  Planul de proiect de studiu de fezabilitate şi de afaceri, trebuie trebuie să fie eficient şi orientat spre îndeplinirea criteriilor de organizare de finanţare. Precum şi asigurarea că proiectul dumneavoastră îndeplineşte cerinţele pentru persoanele cu probleme speciale. Legea studiul de fezabilitate trebuie să includă următoarele domenii cheie:

  Asiguraţi-vă că obiectivele proiectului se potrivesc cu nevoile de dezvoltare economică din zona locală şi sunt compatibile cu o arie mai largă şi regionala a planurilor de dezvoltare economică şi strategie. Acest lucru este important pentru a asigura succesul în ofertele de finanţare şi pentru a se asigura că ideea dumneavoastră se încadrează pe plan zonal.